onsdag 17 februari 2010

Färgknarkande

Våren verkar vara lååångt borta och även om himlen just nu är delvis blå, så känns det väldigt grått och trist ute. Jag är lite för seg för att orka ta tag i något mellan nysningarna och snörvlandet, så jag nöjer mig med att gå omkring och klappa på mina tyger och garner och njuta av färgerna. Man blir iallafall lite gladare av att knarka lite färg!

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Uschligt med förkylningsbaciller! Jag talar av egen nyligen genmlevd erfarenhet. Men du ska se att krafterna återvänder om du fortsätter att klappa tygerna. Jag försökte språka med lite tyger på Ohlssns idag, men det var inget som kändes rätt. Turligt nog ska jag till Sthlm nästa vecka och jag tror baske mig att det får bli en tur till Tygverket där. När jag köper tyger är jag både snabboch vill dra ut på det hela. Herrar måste skickas iväg på uppdrag i andra affärer...

Susanne sa...

Jaaa! Kolla programmen om Du kan! Så att jag får veta om jag bara drömt eller inte. :-) I hela mitt liv har jag tänkt på serien när jag sett såna rutor. TÄNK om man minns fel!?! Nu kanske jag äntligen får veta?

:-)

KRAM!

Jo sa...

Frk Fräken: En tur utan tyginköp? Är du månne fortfarande sjuk? ;)

Susanne: I'm on it! Ska bara hitta filmen först! :)