söndag 28 mars 2010

Lite smått också

Jag varvar mina topp-tester med andra, mindre kläder. Det går ju snabbare att sy smått och det ger mig bra träning på de olika momenten som ingår. Idag blev det en liten västklänning. Den syddes i stl 80. Inte för att det säger mig (som inte har barn) något alls. Ungefär hur gammal är en tös som har storlek 80? Kolla vad snajsigt det blir med kantbandare och coverlocksöm!

6 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Swisch swisch! Här går det minsann undan, vilken produktion! Men kul verkar det! :-) Gissar att det blir mycket kvalitetstid med nya symaskinerna nu?
Så bra vi tajmar det, du far till Borås när jag kommer till Götet. Men jag hann inte med så mycket under mitt besök eftersom vi bara stannade till igår. Annars hade jag ju gärna gjort en loppis-fika-runda! :-)

Anki sa...

Jättefin! Passar nog bra på en 1-åring. Du har ju blivit värsta proffset på bandkantning nu. Jag har inte övat nåt i helgen, det har ju bara blivit en massa mössor...

karro sa...

Du börjar ju bli värsta proffset nu ju! Urgullig liten klänning.

fröken blund slår dank sa...

min stora lilljänta passerade stl 80 i ett nafs när hon var åtta månader...men hon är en stor lady.
så jag tror att 80 är ungefär runt tio månader för en "lagomstor" bebbo.
finfina grejjor du tillverkar!

Mia sa...

Grattis till nya symaskinen det ser jättefint ut. Kul att du kommit igång med sömnaden till till själv visst är det kul. Stl 80 är ungefär till en 9 månaders- 1,5år. Mina har använt storleken länge.

Ha det bra/ Mia

Anonym sa...

Passar perfekt på min lilla skrutta i sommar skulle jag gissa! ;)
Pussar Åsa å Iris