lördag 24 april 2010

Fast å andra sidan...

... så innebär ju gårdagens strapatser ute på havet att jag fick vakna till fågelsång och solsken i vårt lilla ruckel idag. Det är så underbart att jag till och med får lust att städa. Både ute och inne. Det händer inte särskilt ofta, ska ni veta!

7 kommentarer:

Miss E sa...

Låter underbart! Vi ska ha lite röjardag här också idag - ska bara besöka lite second hand först :p

Carin sa...

Ha ha ja du städlust det är fina grejer det. Jag har ju inte kunnat Boa innan så jag gör det nu istället full fart hela dan ;).

Tusen tack för din härliga kommentar på bloggen. Ja allt är så underbart fint just nu! Blir lite blöt i ögat för jag är så lycklig lite då och då.

Kram från Carin

Fröken Fräken sa...

Alltså, jag tycker att det är trevligt med solen som väcker en på vardagsmornar när man ändå måste upp på okristliga tider, typ 06. Men på helgen, skulle det faktiskt inte göra något om solen började skina in något senare. Vakna kl 07 både en lördag och söndag det är ju inte rimligt! (jepp, jag har morgonsol i sovrummet...)

pysselpralinen sa...

Tänk vad solen kan göra för en. Själv har jag inte känt några större städlustar under dagen, däremot har behovet av frisk luft och solsken varit desto större. Den som inte har en stuga vid vattnet för ägna sig åt frisbeegolf och fikatur till sjön. Det funkar ganska bra det med. :-) Fast...vem skulle inte vilja ha ett ruckel...suck!

Tant Grön sa...

Åh det låter faktiskt riktigt underbart. Jag önskar att jag också hade ett eget litet ruckel att smita ut till så här års!

Designtjejen/Emmelie sa...

Hahahha... Så underbart att vakna upp till fågelkvitter och solsken... :-)

Jo sa...

Miss E: Hoppas att ni hittade ngt fint på 2:nd handrundan! :)

Carin: Jag kan tänka mig att det boas för fullt nu! :D Stor kram och grattis igen!

Pysselpralinen: Frisbeegolf och fika låter inte helt fel det heller faktiskt! :)

Tant Grön: Ja, det är verkligen hur skönt som helst att kunna smita iväg dit. Att köpa rucklet är det bästa vi har gjort! :D

Emmelie: Ja, jämfört med fåglarna i stan, så sitter de verkligen och VRÅLAR ute på ön! De är väl också glada över att det är vår, kan tänka!