söndag 11 april 2010

Tänkte inte på det...


Jag vet inte riktigt, men det känns som om vi inte tänkte hela vägen här... Sju dagar efter sådd håller Squashen på att spränga sina minikrukor. Inte så smart. Av oss alltså. Squashen är nog smart, den har ju dragit nytta av alla fina soltimmar!

7 kommentarer:

lisa sa...

vilken växtkraft, visst är det härligt! En annan favorit är Ricin, det är nästan så man ser skillnad timme för timme när de vecklar ut sig ur fröet och börjar sträcka på sig.

funbun sa...

Hahaha!

yllet sa...

aha. hum. jag måste så mina squashar! :) tror jag sådde dem på friland i fjol. Gudars. Jag låter så rutinerad när jag säger så där. Eller hur? "sådde dem på friland" Dvs, om friland är samma som inte i kruka. ;)

Jo sa...

lisa: Ja, det är sjukt kul att kia på dem flera gånger per dag och för varje gång se att de har växt mer! jag vet dock inte när jag ska våga skola om dem, men det får ju bli hyfsat snart iallafall! :)

Funbun: :)

Yllet: Oh, ja, du låter sjukt rutinerad! :D Testa att så Aklejorna du, du kan alltid få fler frön av mig om det skulle bli fel! :)

Fröken Fräken sa...

Jistanes vad här växer! Jag kan ju säga att jag redan fått planter aom mina krassepantor och jag tror att de kommer att vara redo för utesäsongen långt före utsäsongen är redo för dem..

Ett delikat tygproblem: vad gör man med ett linnetyg som liksm luddar av sig med småsmå tygfibrer??

Jo sa...

Frk Fräken: Just så brukar det vara för mina växter också. I år sådde jag nog på gränsen till för sent, så vi får se hur det går :)

Tygproblemet: Hmmm... Har du tvättat det? Torktumla kanske inte funkar så bra, men då försvinner iallafall en massa fibrer!

Toril sa...

Nej ibland kan det bli lite fel...men det är ju trevligt å se att det faktiskt växer:)