tisdag 4 maj 2010

Majutmaning del 2

Nu har jag påbörjat "Kajsa Warg-utmaningen", dvs tag vad du har hemma. Jag har en hel del garn (harkel) och eftersom ruckeltider=bilåkartider, så passar det ju utmärkt att starta upp en ny stickning. Denna gången är det en myskofta som gäller, fast jag har modifierat mönstret lite (förstås). Eftersom det är tjockt garn och jag har konverterat mönstret till ett rundstickemönster, så går det geschwint att sticka.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Jag har fortfarande inte kommit igång med någon stickning. Och inte hittade jag dina färggranna stickor på Knit London heller. ;-(

Missy sa...

Oh! Najs!

Carin sa...

Hej vännen hoppas du hinner njuta av solen lite trotts jobb ;). Tänkte bara berätta att jag tänkte lägga upp bild på Linneas lilla speldosa (eller vad man ska kalla den?) på bloggen den har alla härliga färger som jag älskar ;)

Önskar dig en härlig dag kramar från Carin

Tant Grön sa...

Nej jag har inte hittat så många bra stickböcker. Den jag lånade var "klassisk stickning" men inget av mönstren tilltalade mig riktigt så jag får nog söka vidare. Den där koftan såg förövrig väldigt fin och enkel ut. Jag kanske måste prova att göra en själv :)

Carin sa...

Visst är dem underbara! Jag tänkte fråga om du har något bra tips på ställe man kan köpa sådan bomullstyger eller liknade? För jag har tänkt sy ett band med vimplar på i dem färgerna lite längre fram ;P.

Kramis