fredag 14 maj 2010

Shoppingterapi

Vädret härute är grått, grått och blött. Det är med andra ord inget bra trädgårdsväder, vilket är riktigt tråkigt eftersom jag hade stora planer för trädgårdsarbetet under denna helg/semester. Jag fick helt enkelt försöka rensa huvudet på andra sätt än trädgårdsarbete och beslutade mig för att ta en shoppingrunda och det blev en riktigt bra runda. Jag hann med Ikea och ett antal andra affärer. Nu återstår bara att bära upp allt från båten...

4 kommentarer:

Toril sa...

Ja ibland blir det inte som man tänkt sig men ändå blir det bra!:) Du kan ju alltid planera in trädgård å rita upp hur du ska plantera och så när vädret är dåligt...

makiato sa...

Man får vara lite flexibel ibland...låter som en bra dag i alla fall.

Fröken Fräken sa...

Grått? Här var jag tvungen att gå in eftersom jag höll på att stekas bort i solen. När sommaren kommer gör den det sannerligen den rätta hegen när man har långledigt. Synd att jag inte planerat en massa utomhusprojekt som du bara.. men klart, man kan alltid bära ut det man ska måla!
Ikea hade jag gärna klämt in också, men det lutar åt nästa helg. Man måste inse sina begränsningar...

Jo sa...

Toril: Planera och planera, det har jag ju gjort hela vintern! ;) Skämt åsido, visst kan jag göra det, och det gör jag också. Det är ju nästan det roligaste! Dvs att planera!

Makiato: Det bidde en bra dag och det bidde en hel massa färger, trots det grå vädret!

Frk Fräken: Ojoj, så soligt och varmt? Det unnar jag dig. Här har solen glimtat förbi, men det var väl en halvtimme eller så, sen blev det grått igen!