onsdag 28 juli 2010

Saker man kan göra på semestern 4

Man kan måla i sovrummet samtidigt som J med hjälp av brädhögen förvandlar Lilla rummet till ett pysselrum. Sen kan man gå in till en granne som bjuder på gulasch.

Betyg på aktivitet: 4 glasspinnar

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag som har förvandlats till stora målningsmarodören (har nog målat mer än jag har sytt - den chocken!!)denna semester tycker att det där ser riktigt trevligt ut!
Undras om jag ska börja med att rubriksätta mina inlägg nästa vecka, när jag måste börja jobba igen, med "Saker man inte längre kan göra när man inte har semester"....

Fru Mju sa...

naturligtvis behövs ett pysselrum! smart tänkt :)

Malin - Carlssonkarlsson.blogg.se sa...

Åhh så fint med brädvägg sådär! Me Like!!! Trevligt semestergöra...host host:P

Tant Grön sa...

Åh vad jag ser framemot att ha ett eget pysselrum och slippa sitta vid köksbordet och dra bort allt när det är dags för mat!

Jo sa...

Frk Fräken: Usch, ska du jobba redan nästa vecka? :( Fast du tog ju iofs de veckor som det var fint väder, så du var ju smartare än vi andra som har drygt två veckor kvar nu... Jag målar också mer än jag syr, märkligt! :)
Fru Mju: Ja, rummet står ju mestadels tomt och det känns ju riktigt, riktigt onödigt! :)

Malin: Ja, jo, det duger ju faktiskt, trots att det är "arbete". Vi får ju ett finfint sovrum och jag får ett finfint pysselrum, så det är ju för en god sak ;)

Tant Grön: Ja, det är ju precis det som är grejen med pysselrum. Man kan bara stänga dörren och låta sakerna vara. Det tar ju inte alls lika lång stund att "starta upp" om man har en dedikerad plats liksom. Pysselrum åt folket! :D

Fröken Pyssel sa...

Åh vad fint ni får det där ute, inget ruckel längre va? :-)

Jo sa...

Frk Pyssel: Det kommer alltid att heta rucklet, men förhoppningsvis kommer inte statusen vara densamma :) Det är dock ett tag kvar till man kan uppgradera statusen. Mycket att göra i ett ruckel...