onsdag 22 september 2010

Man vet att...

... man har färgat håret drastiskt mörkt när man möts av uttrycket "-Oj!" hela dagen.
(om man dessutom yttrar detta ord högt varje gång man ser sig själv i spegeln, så är det ännu en indikation på det ovan nämnda...)

9 kommentarer:

Mrs. b sa...

:-)

En gång i tiden när jag gjorde exjobb på ett företag och kom dit med nyfärgat (rött) hår så utbrast chefen något i stil med "varför vill man göra något sånt?" :-)

Anki sa...

Peter sa inget efter dagens TP iaf ;-) Ska bli spännande att se på måndag :-)

Carin sa...

Hihi ja sådana kommentarer uppskattar man extra mycket =P en gång på jobbet kanske efter att ha jobbat ett år, så 4 år sedan redan. Färgade jag håret brunt på hösten med en mörkröd (läs vinröd näsan violett slinga i luggen. Oj vilka kommentarer man fick av gubbarna på jobbet. Om jag pappat patronen till skrivaren i håret? osv. Sen när jag väl gjorde mig blond på våren igen sa massor att - Ja du ska vara blond! Kul att veta att folk gillde det man gjore innan ;P.

Jo sa...

Mrs B: Haha, hur ska man tolka något sådant? Förra året (när jag gick fr blond till brunett första gången) frågade en kollega: "Är det meningen att du ska se ut sådär?" Det var egentligen en fråga om det var min riktiga hårfärg, men det slog ju lite fel... ;)

Anki: Nej, han är ju karl, så då skvallrar man nog inte om hårfärger ;-)

Carin: Hihi, schysst kommentar om skrivarpatronen ;)
Ja, man får ju höra en del sådana kommentarer också, dvs att man passade bättre som si eller så..

fröken blund slår dank sa...

hahahaha. så roligt. du är säkert jättefin. men visst. det tar en stund att vänja sig ju.
ha en underbar helg i rucklet. jag hoppas på fint väder, och om inte så tycker jag icke synd om dig ändå. trist att inreda ett pysselrum...eller inte:)

Titti sa...

Jag vill se jag vill se!!!!

Ylva sa...

:)

Fröken Fräken sa...

Varje gång jag har håret utsläppt, så får jag kommentarer som "Vad fin du är i håret idag, har du klippt dig/färgat dig?" Känns ju lite som att man ser hemsk ut alla andra dagar. Eller så är det kanske bara så att mina kollegor är väldigt ovana att se mig så bara..

Extra helgledigt får applåder! jag kom hem från Sthlm mitt i natten och det känns som att jag då fått en dag kortare helg..

Och det där lapptäcket är ju hur tjusigt som helst redan. Måste ta mig samman och göra ett. Men man kanske bör göra lapparna med skärverktyg och hela baletten för stt det ska bli riktigt bra?

Jo sa...

frk Blund: Ja, håret är ganska fint, om än ovant!
Vädret blev alldeles underbart! Sol fastän det egentligen skulle spöregna :)

Titti: Vi får väl gå på bio igen. Eller fika kanske? :)

Ylva: Välkommen :)

Frk Fräken: Ungefär samma här. Jag har väldigt sällan håret utsläppt, så det blir nästan som nyklippt varje gång det är utsläppt.

Skärkniv underlättar, men det är mest för att det är så smidigt att skära ut lika stora. Det går ju att klippa med sax också, men det tar längre tid.