fredag 22 oktober 2010

Fredag

Äntligen fredag! Tyvärr blev det ju inget ruckel, så vi kör med pyssel och pizza. Inte samtidigt förstås.

Vad gör ni andra ikväll?

5 kommentarer:

Johanna sa...

Jag har väntat på att bedövningen från tandläkaren skulle släppa och sett en film. Bloggar om den i helgen. Trevlig helg.

Jo sa...

Johanna: Aj aj, det låter inte så bra! Hoppas att det onda har gått över vid det här laget! Trevlig helg till dig med!

Tant Grön sa...

Avslutar lapptäcket och funderar på om jag ska orka dammsuga ludd idag eller om det får vänta till imorgon. :) trevlig helg!

svartanova sa...

Vi åt också pizza igår, i kväll blir det något annat, jag har skrivit omdömen inför utvecklingssamtal och klippt en häck idag. Resten av kvällen hoppas jag kunna virka lite. :)

Monkan sa...

Pyssel och pizza låter som en strålande helg :) Och vilken bra assistent du har då med katten A, det där med att katter jagar garnnystan är alltså bara förtal, de kan mycket mer än så :) Mycket virkning för pengarna, jo precis så är det, varför skulle man annars repa upp? ;)

Lite virkande har det blivit här också i helgen i tv-soffan, testar diverse saker i böcker som jag just köpt. Är jag ute och åker buss så blir det stickande istället, och när det gäller tid som är 100% pyssel så är det klistrande som gäller, har varit och köpt mer lim idag så strax ska jag göra klart sista objektet i projektet som pågår just nu.