söndag 26 december 2010

Ursäktad

En liten fin lapp i grannens brevlåda med texten:

"Hej granne!
Hoppas att du har haft en god jul. Det har vi, men vi vore glada om du tog med dig/stängde av din väckarklocka nästa gång du reser bort. Vi har sovit i vardagsrummet nu, men nästa gång tar vi in på S:t Jörgens SPA på din bekostnad. =)

God fortsättning önskar grannarna i nr XX"

gjorde susen. Grannen kom nyss och knackade på och bad tusen gånger om ursäkt, så nu är allt förlåtet.
Jag tror inte att det kommer att upprepas igen...

6 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Men gud vilken grej med väckarklockan! Makalöst att den inte slutade ringa! Synd att inte grannen erbjöd Spa för er en helg som plåster på såren.

Att tomtarna har tagit över SJ-s ledning har du nog rätt i! :-)
Som evinnerlig tur var kom systern i tid, bara tio minuter sen, på julafton. Men när hon skulle hem igår var tåget däremot nästan en timma försenat. så då fick vi snällt stå och göra åkarbrasor på tågstationen. Men herregud, inte ska man väl begära att de ska hålla tidtabellen flera dagar i streck heller, nej det känns överdrivet på nåt sätt.
Visst var det helsköna tyger jag hittat till grytlapparna, helt klart favoriter. Och därför har de legat i skåpet och väntat läänge också, men nu var det dags kände jag. :-)

popetotrora sa...

Hahaha!! :-)

Fröken Fräken sa...

Hm, det varkar som min kommentar igår kväll på detta inlägg inte fastnade??!

Jag är imponerad över att ni inte hittade på något mer hämndlystet ;-D Jag skulle ha blivit helt enkelt vansinning på att höra en väckarklocka ringa dygnet runt...Hur som helst; det måste vara hejdundrande batterier i den väckarklockan..

Maria sa...

Oj, så det kan bli med väckarklockor som får vara ensam hemma utan sin matte eller husse. Då lever de loppan! Kul meddelande ni lämnade. Hoppas att ni får sova gott i fortsättningen!
Önskar dig ett gott slut och ett gott nytt 2011!

Fröken Pyssel sa...

Hahaha, vilket underbart roligt brev ni skrev :-D

Skånegrabben sa...

Hej

Ha ha faktiskt en kul lapp som grannen skrev.