söndag 15 maj 2011

Huskoll

Igår var vi iväg till nya huset för att grilla och prata med säljaren om vad vi vill köpa/ta över efter honom. Efter 6 timmar med god mat, öl, blomster- och trädgårdstittande, köpslående och babbel åkte vi därifrån glada, mätta och nöjda.
Vi har med andra ord en lite annorlunda relation med säljaren än man brukar ha. (Vi känner inte varandra sedan tidigare). För vår del är det bara plus och det verkar vara ett väldigt trevligt område vi har hamnat i!
Eftersom det spöregnade blev det ingen större mängd foton tagna, men vi fick i alla fall se trädgåden i annat än vinterskrud och vi fick en försmak av hur det kan vara att sitta i trädgården en sommarkväll och grilla!

6 kommentarer:

milla-andante sa...

Så roligt att ni har så bra kontakt! Oj så spännande det ska bli att få följa med er till det nya huset! Vilken tur att du ska jobba i Göteborg och nära Ikea...hihi!

Kram:)

Miss E sa...

Så vackert med färgerna!

Lowella sa...

Härligt när man kan ha en sådan relation köpare/säljare emellan, tycker jag. Vi gjorde liknade med det paret vi köpte av och de har varit hit på visit hos oss också några år efter köpet. Sånt är kul!

Loppan Lorum sa...

Verkar riktigt härligt!!

popetotrora sa...

Trädgården ser riktigt härlig ut. Förstår mer än väl att du ser fram emot att flytta in där! :-)

Fröken Pyssel sa...

Men vilken mysig grej, att hänga med säljaren och få se mer av hus och tomt! Vad fin trädgården ser ut och åh, syrener, blir alldeles avis!