söndag 3 juli 2011

Första inköpet och första gästerna

Första inköpet till hus-huset är gjort. Eftersom vi idag fick våra första gäster var vi ju tvungna att köpa oss en grill. Har man en trädgård och en uteplats måste man ju faktiskt grilla! Det bidde en enkel kolgrill eftersom vi ännu inte har bestämt oss för vilken gasolgrill vi ska köpa och den funkade finfint.

Nu har vi med andra ord betat av första gästerna, första grillningen och faktiskt även första badet i sjön. Ja, det var ju inte jag eller J som badade, utan Js brorsöner, men ändå!

8 kommentarer:

Miss E sa...

Låter underbart, klart ett hus behöver en grill. Nu när Grefven går på semester kanske vi kan bjuda ut oss till er nån dag...

Jo sa...

Miss E: Ni är så välkomna! Fast vi drar ju iofs till rucklet om två veckor, men någon gång ska vi ju kunna klämma in en grillkväll! :)

Mrs. b sa...

Japp - grill hör till! :-)

Jo sa...

Mrs.B: Japp! :)

Loppan Lorum sa...

Sermanpå, precis en sån budgetgrill som vi också skaffat för att överleva tills vi skaffar ett riktigt "vrålåk". Funkar som sagt finfint!

Fröken Fräken sa...

Det är lika bra att börja träna, man kan faktiskt grilla hela året om! Eller det gjorde mina föräldrar iaf. Fast det var inte lika ofta när snön var meterdjup som på sommaren..
Då bara väntar vi på första bilderna från insidan av huset :-D

Pysselpralinen sa...

Perfekt med en förgrill att använda innan dunderturbogrillen kommit på plats! Så trevligt att redan få besök, då är det ju tydligt att den lilla "småstan" inte ligger för långt från den stora "småstan". Fast de här gästerna kanske inte kom från Götet.
Instämmer med föregående talare...ska bli spännande att få se insidan av huset!

Louise sa...

Åh en grill är ett måste när man äntligen flyttar till hus! Inget smakar så gott som den första grillade biten på säsongen!! Håller med flera av de ovan; bilder från insidan hade varit kul att se!!