måndag 11 juli 2011

På begäran

Ett foto inifrån huset. Denna bild är väldigt talande för hur det ser ut nu. Massa saker och lådor överallt och en inredning som inte riktigt är vi. Men det kommer att bli som vi vill ha det! Det är dock tur att det blir ruckel för hela slanten under semestern, annars hade vi bara målat och grejat och inte fått en lugn stund.

13 kommentarer:

Miss E sa...

Åh, öppen spis och fina valv, vill också ha hus!

Mrs. b sa...

Fint med öppen spis!
Visst är det bra att åka bort hemifrån, i alla fall en del av semestern. Vi är likadana, kan inte hålla oss ifrån alla projekt här hemma...

Själv lyckades vi för ett par veckor sedan få väck de sista flyttkartongerna som stått uppe i allrummet. (Och då har vi bott här i, hmm, 4.5 år...)

popetotrora sa...

Den öppna spisen är verkligen fin! Gissar att det kommer bli många mysiga stunder framför den i vinter. :-)

Lotten sa...

Åhh vad fint det ser ut! Kommer att bli ett riktigt paradis såsmåningom...

Fröken Pyssel sa...

Men åh det ser helt underbart fint ut! Öppen spis och spegeldörrar! Men har ni köpt det med möbler eller hur kommer det sig att det är "fel" inredning?

Fröken Fräken sa...

Öppen spis, öppen spis, öppen spis!! Jo, jag blir lite till mig! :-D Fast... valvet ska ni kanske ta bort,väl?
Låter bra att åka bort och skjuta upp kaoset. Själv tog jag tag i sovrumsommålningen nu innan jag åker bort. Just nu ångrar jag mig lite. Inte för att det inte blir bra när man målar om, men det var mycket skönare att vila i gröngräset...

Jo sa...

Miss E: Ja, öppen spis som dock inte funkar (ännu). Valvet ska bort dock. Jag hoppas att det är ett rakt "valv" under. :)

Mrs B: Ja, den öppna spisen är jag superglad över! Jag vill verkligen måla väggarna, men först blir det ruckel!

Popetotrora: Ja, när vi har fixat den läckande pipan ska vi mysa :D

Lotten: Det har potential, helt klart!

Frk Pyssel: Jag menar färger på väggar, valv osv. Möblerna är våra och de kommer att passa finfint! :D

Frk Fräken: Jo, valvet ska bort! Det är inte alls vår stil, inte fondväggen heller så de ska bort. Spispipan ska tätas och väggarna målas om. sen ska vi "bara"... ;)

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

Vilken härlig öppen spis. Det blir såå mysigt hos er. OBS har ny blogg och denna kommentar är gjord från den.

Pysselpralinen sa...

Åhå! Här har vi ett hus med potential! Det är ju redan fint, även om det inte riktigt känns som ni. Mycket klokt drag att fara på Ruckelsemester, så att ni får vila lite från huset. För i Rucklet brukar ni ju verkligen vila er just ifrån renoveringsprojekt...hrm;-)
Ha en underbar semester, det tänker jag också ha!

Dessi - Home and desire sa...

Åh, så spännande med nytt hus! :)

Lilla B sa...

Så trivsamt! Om 10 år hittar du kanske en ouppackad flyttlåda som blev uppburen till vinden....sånt har hänt...

millandante sa...

Åh så roligt att se!! Väldigt fin grund ni har där, och åh så härligt att nu kunna ta det lite lungt och hinna planera och drömma lite om höstens projekt!

KRAM

Jo sa...

Skånegrabben: Spisen är himla fin och finare blir den när vi faktiskt kan använda den också! :)

Pysselpralinen: Lite smått kommer nog att ske även i rucklet, men inga större saker såsom bygga ny friggebod, byta ut/bygga om altanen eller byta det sista taket som inte har bytts/bygga om stora rummet. Så med våra mått kommer vi att slappa och göra ingenting :D

Dessi: Ja, det är superspännnade! Det kommer att bli så kul att inreda det som VI vill ha det. Utan att fråga hyresvärden!

Lilla B: Med tanke på allt utrymme som finns i huset och att vi vid flytten hittade kartonger från FÖRRA flytten, så är det ingen omöjlighet ;)

Milla-Andante: Jag tycker också att grunden är fin. Vi gillar huset skarpt, trots att det inte är superstort och faktiskt inte heller jättebra planerat. Men det är charmigt och VI. Eller kommer bli vi iaf! :) Kram!