torsdag 8 september 2011

Början på ett bibliotek

Det låter kanske lite väl pretentiöst med "bibliotek", men ett rum med plats för våra böcker (de flesta i alla fall) ska det bli. Nu är en del av dem uppe, men de ska snart ner igen. Nu står de inte i färg-, storleks-, alfabetisk ordning. Inte ens efter genre. Det ser rörigt ut och fondväggen hjälper ju inte till direkt.

Böckerna och hyllan ska ner, väggarna ska målas, hyllorna ska förlängas och sen blir det nog lite bättre.

Och ja, det är en säng ni ser. Den är för bred för att kunna bäras upp på övervåningen så vi sover i matsalen/biblioteket tills vi har köpt nya sängar. Som ni märker är det lite "katten på råttan" här. Många saker ska ske och helst i rätt ordning.

5 kommentarer:

Pysselpralinen sa...

Oh wow! En egen bibbla, en skön dröm. :-)
Göteborgsbesök snart, åh I wish! Men det finns inget inplanerat...fast jädrar va härligt det vore! Är du fikasugen? ;-)

Clara sa...

Det är befriande att se lite vanliga bilder på hem! Med beskrivning om alla projekt som ska ske. Även om jag såklart är övertygad om att det kommer bli hemskt snyggt när det väl är klart :)

Jo sa...

Pysselpralinen: En dröm som blir sann för min del. Jag har väntat på att få fylla hylla efter hylla med böcker SÅ länge! Äntligen!

Klart jag är fikasugen! :D

Clara: Hihi, ja, du lär inte få se så mycket snyggfiffade bilder här inne på ett tag ;)

Mia sa...

Det är så fint med mycket böcker i en härlig oordning. Vi har inte mycket vägg yta kvar så någon bokvägg kommer det aldrig att kunna bli. Funderar däremot på att ha hyllor med fina konsoler ovanför fönstret med gamla fina böcker.

Lycka till med alla dina projekt du verkar ha många ideer.

Tesa sa...

Det är en skön känsla att få upp alla böcker i hyllor på det viset.
Hoppas ni snart får ordning på det här med sängarna också. :)