lördag 29 oktober 2011

Sämre kan man ha det

Som rubriken säger: Man kan ha det sämre.
Ute på ön har det varit fantastiskt väder idag och vi har hunnit med en massa saker. Vi har bland annat plockat upp en massa dahliaknölar, promenerat, skördat potatis och haft glöggpremiär hos grannarna. (Tidigt jag vet, men vi stänger ju ner stugan snart så vi får fuska lite om vi ska hinna glögga med dem). Imorgon bär det av hem till huset och renoveringen igen. Ingen rast, ingen ro.

6 kommentarer:

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

Glögg...mums. Vi har ett ställe en bit ifrån Malmö som heter Sövde. Där finns ett musteri som gör världens godaste äppleglögg. Den blir visserligen brunt tråkig till utseendet men är attans god säger alla som provat den.

Jo sa...

Skånegrabben: Det låter intressant! Det ska jag komma ihåg om jag kommer neråt Skåne. Tack för tipset! :)

Pysselpralinen sa...

Låter helmysigt! GLöggpremiär minsann, ja varför inte? Framåt december brukar det ju ändå bli så himla mycket annat sött så att tänderna nästan sliskar ihop sig. Bättre att sprida det lite. :-)

Fröken Fräken sa...

...och hanns det med någon shopping i Sthlm?? :-D Vilket hotell i SIgtuna bodde du på? Själv är jag ett fan av Mälarhöjden, deras efterrättsbord går inte av för hackor!

Miss Upsey Daisy sa...

Jag är också sugen på glögg. Konstigt. Det brukar jag aldrig vara.

Louise sa...

åh hur sugen på glögg blev man inte nu??!!! Har smygpremiärat på julmust för några veckor sedan när det bjöds... men glögg... ååhh så gott!!!