söndag 6 november 2011

Pust!

Eftersom vi vår vanliga vana trogen satte igång med renoveringsarbete innan kalaset i lördags, var det på håret att vi hann med det vi ville innan. Vi hann tyvärr inte klä ut oss direkt, vilket var lite tråkigt eftersom en del andra hade ansträngt sig ordentligt. Men i och med att ett par av våra grannar inte hade klätt ut sig (vi glömde att tala om för dem att det var "maskerad"...) , kanske det var lika bra att vi var sparsmakat utspökade, så de inte kände sig så utanför.

Idag pustar vi ut och är nöjda med att ha kalasat in huset. Om man vill vara lite Maria Montazami kan man säga att huset har fått en positiv aurora nu när vi har haft vår första stora fest! Huset känns mer positivt, helt enkelt!Pumpan på bilden var en av festdeltagarnas hatt. Herr M hade som vanligt en väldigt avancerad utstyrsel, vilket är roligt! Kransen fick vi av våra trevliga grannar. Nu ska jag bara komma på ett bra sätt att hänga upp den på!

3 kommentarer:

popetotrora sa...

Varje hus och lägenhet behöver regelbundet laddas med lite positiv fest-energi! :-)

Pysselpralinen sa...

Va lajbans med Halloweenfest! Det blev ingen för min del i år heller, trots att jag hade vissa planer. För det är ju rätt kul att klä ut sig egentligen. Kan inte låta bli att tycka att det är lite kul att grannarna missade infon att de skulle klä ut sig. Lite komiskt lixom. ;-)

Jo sa...

Popetotrora: Visst är det så. Huset är mer VÅRT nu. Märkligt men sant!

Pysselpralinen: Man får ju såklart välja helt och hållet själv om man ens VILL klä ut sig, men det är ju kul att få chansen att välja ;)