torsdag 15 december 2011

Man vet att man borde sova mer när...

... man somnar i bilen i Nordstans P-hus när man väntar på att Loppan Lorum ska ansluta för att vi ska gå på den årliga tidningsrean...
(Jag piggnade dock till och lyckades sedan bärga 21 tidningar. Som vanligt fick jag slanta upp en del för dem, men om man får 70% rabatt är det okej att lägga 500 kr på tidningar. Det är ju liksom en julklapp till mig/oss. )

4 kommentarer:

Lotten sa...

Ha, ha... ja, då är man trött! Usch jag skulle inte våga sova i p-huset Nordstan.... Tidningsrea ?!? Det har jag missat! Fast å andra sidan kanske det är lika bra med tanke på tidningshögarna här hemma ;-)

Fröken Fräken sa...

Just nu är jag så trött så att det känns som att jag skulle kunna somna dubbelvikt över ett cykelställ, så jag förstår dig heeeelt! Give me some jullov!

millandante sa...

Hihi... när inte ens rea håller ögonen öppna...;) Hoppas du har en del ledighet att se fram emot i jul!
MEN DENNA REA!!!! VAD ÄR DETTA???? Har jag aldrig hört talas om... detta får jag hålla utkik efter nästa gång! Så mysigt med nya tidningar!!

KRAM

Fröken Pyssel sa...

Haha, ja då är man trött! OCh jag känner igen mig, för är nog precis lika trött jag med.. Roligt med så många tidningar! Tidningsrea, det har jag inte hört om tidigare..