måndag 5 december 2011

Saker man kan upptäcka efter att ha bott i hus-huset i...

... ungefär fem månader: Vi har ett Viaplay-konto. Dvs vi kan se en hel massa filmer och serier på tv:n när vi vill. Där ser man. Vi har visst betalat för detta hela tiden och det ingår tydligen i vårt abonnemang som vi tog över efter den förra ägaren.

Vi upptäckte även att vi kan pausa mitt i ett program och spela tillbaka osv. Det kunde ju ha varit bra att veta när man t ex satt häromdagen och förbannade SVT för att de inte har reklampauser, när man var så kissnödig att man såg ubåtar...

Vi är inte vansinnigt intresserade av vår tv som ni förstår. Behöver jag tillägga att vi har en 32" tjock-tv från 1999? Vilket är superbra att ha när man har HDtv-abonnemang. Verkligen!

5 kommentarer:

Anki sa...

Vi införskaffade snabbt en box när W föddes så vi kunde pausa å spela tillbaka efter att han krävt uppmärksamhet mitt i ett "viktigt" program. Men det bästa är att man kan börja titta lite senare å sen spela fram å slippa reklamen! :-)

Monkan sa...

32 tums tjockis här också :)

Oooh ni har en maskroslampa, de är ju så fina!!! Jag kan i alla fall se en, i en lägenhet på andra sidan gatan :)

Lotten sa...

Vi har en tjockTV oxå.... som håller på att ge sig tyvärr. Den är så stro och tung så vi vet inte riktigt hur vi skall få ut den ur garderoben när den är död.... men det får bli den dagen den sorgen :P

Maria sa...

Fin blogg :)

Fröken Pyssel sa...

Haha! Vi har iof en platt-tv, men den är lite som Doris i hitta Nemo, den glömmer bort kanalerna varje gång man stänger av den..