fredag 24 februari 2012

Central Park Hoodie

Äntligen är jag klar med min Central Park Hoodie!
Jag gjorde lite avsteg från mönstret, bland annat lät jag flätorna fortsätta upp på luvan, knappslån är stickad i ett stycke och dubbel. Det där med dubbel knappslå var kanske inte en jättebra idé, den blev lite väl tjock, men jag orkar inte repa upp och sticka om så den får vara så. Skön är den i alla fall. Om jag stickar en till ska den bli lite längre, annars sitter den bra.

11 kommentarer:

Mrs E sa...

Så snygg och ser riktigt skön ut! Du är grymt duktig :-)

Louise sa...

Jättefin!!! Så profsigt! :0)

Mrs. b sa...

Men så fin! Vilket arbete-du är grym på att sticka!
Tack tack-idag var riktigt skönt ute!

Iris sa...

Oj, den där va ju jättefin! Vad du kan!

kram /iris

Nina sa...

Men Johanna, den där var ju superfin! Bra jobbat!

Fröken Pyssel sa...

Men oj vad fin! Vad duktig du är! Grymt bra jobbat!

Loppan Lorum sa...

Blev kanonfin! Jag klurar just på om jag ska göra mig en till men i mindre storlek än min förra... Kanske i det där garnet som jag "tvingades" beställa i garnbutiken?

Monkan sa...

Sydrottning och stickmästarinna, och ett megalager lager med garn har jag för mig, man blir ju lite impad :) Urmysig kofta, såna stora grejer kommer jag aldrig att sticka, särskilt inte som jag i princip bara stickar på bussen, sisådär max 20 minuter i taget. Men nu har jag faktiskt kommit till mitt första projekt med flätor i alla fall, och det funkar! :) Det ska bli en kudde men det är några bussresor kvar tills bakstycket är färdigt och sen ska jag ska möta Sanningen, se om delarna passar ihop...

Ja Syfestivalen är kanon, så härligt inspirerande och bra tillfälle att handla, med "allt" på ett ställe. Klart du ska komma till mässan i Stockholm! :) 19-21 oktober är den nästa gång. Jag vet ju inte var du bor nånstans men mässan går tydligen i Borås också, kanske det ligger bättre till geografiskt? Jag är lite sugen på "Nordens största sömnads- och inspirationshelg" som ska gå av stapeln i Jönköping 9-11 november, jag måste bevaka och se vad den ska innehålla så får jag se om det blir en tripp dit, den anordnas av Husqvarna Viking så jag måste försäkra mig att den funkar även för en som syr på Janome :)

Camilla, hus nr 8 sa...

Superfin... Ooh, jag är nästan glad att jag inte kan sticka.. hade ju aldrig gått hemifrån... :) hade stickat som en tok...
Du är i allafall superduktig, vilken maffig stickning...

Martha sa...

Ååå, vad duktig du är!! Mycket fin kofta.

Wålstedts Textilverkstad sa...

Hej har du lust att dela med dig av mönstret till denna vackra kreation? Mvh W