måndag 23 april 2012

Tratt-katt

Lilla katten Oscar har ganska mycket päls. Tyvärr har han även utrustats med en mage som inte tål päls så bra. Riktigt dålig egenskap om man är Birmakatt, kan man tycka.

Ett stycke jättehårboll (eller cementerad lovikkavante, som veterinären uttryckte det) resulterade i operation och kissekatt på sjukhus fredag-tisdag. Det var med andra ord tur att vi åkte in med honom, trots att det "bara var en hårboll". Han hade inte överlevt annars.
Tur också att vi har försäkrat katterna, annars hade det varit svårt för oss att överleva resten av månaden. 21 loppor ville veterinären ha för denna lilla behandling. Agria gör med andra ord annat än förser oss med skojiga reklamfilmer!

5 kommentarer:

Mrs E sa...

Usch då, tur att det gått bra! Kram

karro sa...

Åh,stackars kissen! Skönt att allt gick bra

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Hoppsan, ja det där är inte att leka med... hoppas det går bra nu då. Tur ni hade försäkrat kissemissen! 21000 DEt var inte dårligt sådan pris!!!
PUH
Ha en fin dag alla fall

Fröken Fräken sa...

Ja, det var verkligen en tråkig kombination! Känns lite som att bo här i norr och vara rysligt allergisk mot snömögel, då blir det också dyra mediciner. Fast jag är inte uppe i 21' än förstås.
Tur det gick bra!

Louise sa...

Åh stackars lille kisen!!! Men skönt att det gått bra! Så sorgligt när husdjuren blir sjuka, men då är det tur att försäkringar finns!! Annars kan det bli jobbigt dyrt!! /Louise