onsdag 11 juli 2012

... och duschrummet då?

Ja, hur gick det med duschrummet egentligen?
Jorå, det står kvar där det är och vi duschar glatt i vår nya duschkabin nere i källaren och använder toaletten som vanligt (duschutrymmet är dolt bakom ett draperi).
Försäkringsbolaget har skickat en entreprenör som har tittat på det hela och lämnat en offert på vad det skulle kosta att fixa det. Till försäkringsbolaget, dvs, inte till oss. Vi vet fortfarande inget mer, trots påstötningar. 
Igår ringde dock entreprenören och tyckte att det var en bra sak att komma hem till oss och riva badrummet idag. "Så det blir gjort innan semestern", uttryckte han det. 
Jo, det hade kanske varit bra att få undan om vi bara visste hur försäkringsbolaget ställer sig till det hela. Det känns ju inte så himla roligt att ha en tillfällig toalett, ett totalt demolerat duschrum utan vare sig tidplan eller ekonomisk plan för det hela.


//Hon som är allmänt skeptisk mot hantverkare

1 kommentar:

Fröken Fräken sa...

Jag säger bara, låt de inte komma och riva innan!Hos mig rev de ju fastän de sedan skulle gå ut i strejk och inget hände därefter på veckor..! Kräv att de ska lämna en tidsplan på när de ska göra saker för annars kommer de att dra ut på renoveringen så länge som möjligt. Och varför är det så svårt för hantverkare att kommunicera? Två mornar nu har det dykt upp hantlangare utan att meddela innan så man knappt har vaknat när de ringer på... morr...
Hm, jag är lite upprörd visst :-D