måndag 6 augusti 2012

Växthusrapport (Sista sucken på semestern)

Det ombytliga vädret gör att det är svårt att jobba någon längre stund i sträck med växthuset. Ena minuten spöregnar det, nästa är det strålande sol. Vi har i alla fall fått upp stommen men glasningen får vänta tills vi kommer tillbaka från Rucklet. Tanken är att vi ska tillbringa de sista dagarna på semestern på ön och det känns bäst att vänta med att sätta in glasen eftersom vi inte vet om vi hinner få upp alla glas innan vi åker. Det vore ju sjukt tråkigt att komma hem och inse att vinden har lyckats ta tag i huset på något konstigt sätt om alla rutorna inte är monterade.
Växthuset ser dock väldigt lovande ut och jag hoppas att vi kan sätta in tomat- och chiliplantorna i växthuset så de får en varm sensommar därinne.

5 kommentarer:

fröken blund slår dank sa...

å så fint det ser ut...jag är jättesugen på ett växthus, vilket egentligen är helt crazy med tanke på hur usel jag är på att plantera....men det känns så mysigt på nåt sätt...

Lindas trädgårdsblogg sa...

WOW! Det blir ju super! Lycka till med glasen!

Mrs E sa...

Åh vad kul med växthus!

Fröken Fräken sa...

Lyllos dig som fortfarande har semester...! Ser ut att bli trevlig sensommar i växthuset.

Jo sa...

Frk Blund: Ja, det verkar mysigt med växthus. Plantera? Äsch, det finns så många som livnär sig på att plantera saker, så du kan köpa dig färdiga krukor med det du vill ha. Man behöver ju inte ta den krångliga vägen och belamra hela huset med frösådder.... :)

Linda: Jag hoppas verkligen att det blir så bra som det verkar så här långt!

Mrs B: Ja, det är himla skoj. Och blir nog ännu roligare nästa år när det är uppe redan fån början!

Frk Fräken: Jag försöker att njuta av de sista dagarna här nu. Nästa vecka är det dock dags igen. Suck!