lördag 15 september 2012

I Rucklet

Efter att ha varit förkyld ett par dagar är det skönt att slippa "bomullen i huvudet" och kunna njuta lite av den fina höstdagen som vi bjöds på idag. Katterna är som vanligt överlyckliga över att vara här och är ute så mycket de bara kan. De sover till och med ute på dagarna. Sen kommer de in och doftar hav, tallbarr och mossa. Underbart!

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag håller verkligen med, såå skönt att slippa bomullen i huvudet. Fast jag satsade ändå på en rejäl tupplur i soffan idag. Man får ju inte gå för hårt ut. Men inte doftade jag av tallbarr...

Jo sa...

Frk Fräken: Det kanske beror på att du inte sov utomhus? :)

Beas sa...

Vad skönt att det släpper. TÄnk, när man gått förkyld och med halsont och annat en tid så tänker, i alla fall jag, "När jag blir frisk ska jag vara SÅ tacksam över att jag är frisk och inte är sjuk så här".
Och vips, på några timmar har man glömt bort det och irrar runt som en höna igen...hihi.

Snusa på katter? Vad mysigt! Själv får jag snusa på marsvinen, de luktar också lite gräs och frisk luft efter att ha varit ute om dagarna. :-)

Ha en fin söndag!

Kram Bea

Mrs E sa...

Ser ljuvligt ut! Krya på dig - lunch snart? Kram

karro sa...

Härligt! Jo, jag har kvar fröställningarna till den svarta pionvallmon, tänkte ta och försöka spara dem och se om jag kan få liv i dem igen till nästa år. Om du vill kan du få lite frö

Jo sa...

Bea: Jupp, snusa på katter! :) De doftar verkligen jättegott när de har varit ute en hel dag!

Mrs E: Lunch låter jättebra!

Karro: Jag skulle jättegärna vilja ha frön, jag har en hel del att byta med, så vad vill du ha? :)

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

hihi så gjenkännande du beskriver hur de doftar, katterna, när de kommer in och det stämmer, den där tall och mossdoften hänger i ordentligt!
Underbart att du känner dig mycket bättre!

Ha en underbar vecka kram från lena