måndag 11 februari 2013

My kind of "v*xenlektyr"

Varje gång jag får ett nytt ex av min engelska tidning i brevlådan fnissar J lite och säger: "Det ser ut som om du prenumererar på en v*xentidning*. Undrar vad brevbäraren tänker"
Och ja, han har ju rätt, det ser lite suspekt ut, men det är ju snudd på v*xentidning för min del. Det är ju en supertidning full av tips och kunskap, plus att man får med ett gäng fröer varje gång. Same thing, but different!
(* Jag använder ordet v*xentidning eftersom jag inte vill få en massa extra spamkommentarer med snaskiga erbjudanden, vilket jag anar att jag får om jag använder p-ordet. Men ni fattar ju vad jag syftar på!)

Edit: Tyvärr verkar ordet V*xenlektyr dra till sig spam också... 

3 kommentarer:

Evasleva sa...

Haha, ja du :)

Jag får massa spam på ett inlägg om en omlottröja jag sytt. Det kan jag inte förstå... jag har inte skrivit något om p.. där.. ;)

Fröken Fräken sa...

Jag får en massa spam om falska Vuittonväskor och casinon, och jag kan då för mitt liv inte förstå hur pysselinlägg kan dra till sig sånt?!
Tack för Londontips, herr Fräken blev mycket exalterad över bokaffären och jag fruktar att det blir en tung väska tillbaka för hans del...

Pysselpralinen sa...

Hihi, shit är det så de tänker!?!! Ja, det är ju klart. Så min fina Mollie makes pren som jag varit nästan lite mallig över tror brevisen egentligen är "vuxenlektyr". Oh my god, vilken spännande småbarnsmorsa jag blev precis! ;)