måndag 6 maj 2013

... och så det femte "äntligen"

Ja, ni läste rätt i förra inlägget, vi var på Springsteen två gånger under helgen som gick. Men vi stannar faktiskt inte där, utan går på en tredje konsert nu på lördag!

Man vet ju aldrig när man får tillfälle att dra iväg så här på konserter framöver. Det beror ju lite på vilken typ av knodd som finns i magen. Det kan ju hända att det blir en kolik-knodd som vi inte kan muta någon att vakta trots att vi erbjuder allt smör i Småland. Så vi passar på nu, helt enkelt.

I ärlighetens namn så var det ju inte riktigt lika bra konserter som förra året, men man kanske inte är rättvis om man jämför sittplats i Friends Arena (med rätt dåligt ljud) med ståplats i fållan på Ullevi under en sommarkväll. Vi ger inte upp dock, utan hoppas att den kommande konserten är så bländande att man glömmer bort ljudet och får överseende med FA:s värdelösa logistik för att få ut folk från arenan efter konserten.

3 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Helt rätt. Hur många gånger har ni sett honom nu? :)

Liten tös sa...

Vilken av årets konserter har varit bäst?

Jo sa...

Miss UD: Jag har sett honom 13 gånger, varav tio ihop med J... :) Galen, jag vet, men det har varit värt det! :)

Liten tös: Jag skulle nog säga att den senaste var bäst! Mest beroende på att han spelade hela Born in the USA, min favoritskiva! :D