lördag 8 juni 2013

..och på bebisfronten då?

Ja, nu tjatar jag om bebisen igen. Detta ska ju inte vara någon mammablogg, men just nu är det svårt att tänka på något annat eftersom den inte har behagat titta ut ännu. Det lär förvisso bli fokus på den sen när den är ute också, men det behöver man ju inte rapportera bloggledes...

Det har med andra ord inte hänt något, inget plopp, inget alls faktiskt. Så vi försöker sysselsätta oss på allehanda sätt. Vi pysslar en del i trädgården och växthuset. Jag syr (äntligen, halleluja!) små kläder och försöker att sticka lite. Det finns ju saker att göra både inne och ute så vi är inte sysslolösa, bara rastlösa.
Idag skördade vi de allra första jordgubbarna från trädgården. Vi har gjort det enkelt för oss och planterat jordgubbar och smultron i två balkonglådor som finns vid uteplatsen istället för vanliga blommor och det är ur dessa vi nu har skördat de första underbara gubbarna. Alldeles perfekta i smak, inte för söta och inte för sura. Jag ser helt klart fram emot fler!

5 kommentarer:

Anita sa...

Håller tummarna för ett närstående plopp. Lycka till!

Anonym sa...

Bra att höra! Håller tummarna.
//Bro..

Mrs E sa...

Mysigt med nyskördat. Hoppas bebisen kommer ut snart och att ni alla får det bra. Kram

Liten tös sa...

Åh vad gott med jordgubbar! Våra är inte röda än utan gröna... men det ser ut att bli många. Vi ska ha två tidiga sorter och så länge de kommer innan midsommar så får vi väl kanske fortfarande räkna dem som tidiga... men jag börjar längta nu!

Hoppas också på att det kommer ett plopp snart :) Själv har vårt plopp precis passerat två veckors stämpeln och vi har börjat förstå lite mer vem han är nu! Mest sova och lite äta emellan åt verkar vara hans melodi!

Jo sa...

Anita: Tack, vi behöver all tumhållning!

Bro: Vi håller er underrättade. ;)

Mrs E: Ja, det hoppas jag med! Kram!

Liten tös: Detta är de gubbar som tillfälligt bodde i växthuset innan de hamnade i blomlådorna, så de kan ju anses vara lite drivna. De andra i odlingsbäddarna har inte alls kommit så långt!
Redan två veckor? Oj, så fort tiden går. Det låter som en väldigt bra melodi han har, tycker jag! Hoppas på något liknande! :)