torsdag 18 juli 2013

Testing, testing

Det här med att ha blivit med Ullhare har medfört att väldigt många självklara saker behöver testköras innan man kan vara säker på att det funkar. Ikea besök, t ex, fungerade utmärkt. Vi fick faktiskt äta samtidigt för första gången på 25 dagar tack vare Ikeas förträffliga preppning för föräldrar och barn. Middag hos och med Js syskon (22 vuxna och förvirrande många barn) fungerade också bra. Konfirmation, däremot, fungerar inte alls. Inte på några villkor. Vi gick hurtigt upp klockan fem på morgonen för att hinna till gudstjänsten som började klockan elva. Bilresan upp gick förvånansvärt bra, inklusive depåstopp för mat osv. Gudstjänst var dock inte att tänka på för oss eftersom Ullharen uppvisade skrik på imponerande decibelnivåer, så vi tillbringade två timmar utanför kyrkan, vankandes runt, runt.

Sen var det ett par timmars paus innan firandet fortsatte hemma hos konfirmanden och den pausen tänkte vi tillbringa på Smultronstället i Söderköping. Det funkade inte heller så vi åt glass samtidigt som vi vankade kanalbanken fram och tillbaka (Göta Kanal) och bjöd på höga decibelvärden även där. Efter det åkte vi hem till bror med familj och firade brorsdottern, men det var mer skiftarbete för mig och J. Lätt splittrade försökte vi mata, vanka, umgås med familj och vänner samtidigt som Ullharen inte alls ville umgås, bara skrika. Sen åkte vi hem och då grissov han hela resan. J grissov också större delen, om vi ska vara ärliga. Det frestar på att vanka med en Ullhare en hel dag.

Det är med andra ord en hel del saker man inte riktigt kan göra längre. Men han är söt när han sover, Ullharen!

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Och tänk, herr Fräken som brukar klaga på mig att jag tar för god tid på mig innan jag kommer mig iväg hemifrån! Men ni måste ju få en del motion med det där vankandet, om man ska se det positiva...?

Jo sa...

Frk Fräken: Hehe, du lär ligga i lä! Motion ja, men man äter inte så himla bra så det går nog på ett ut... :)