måndag 17 mars 2014

Växthusstädning

Ytterligare en städsak vi kunde (borde) ha klarat av i höstas är städningen av växthuset. Eftersom vi odlar i krukor och hoar är städningen av själva odlingsytorna inte särskilt svåra att ta hand om, utan det är glasen som är det värsta. Det är ju ca 200 rutor så det tar ju sin lilla tid och vi tar ett par åt gången. 
Vi är ju lite som vi är så vi har såklart köpt ett tekniskt hjälpmedel. Finns det en teknisk pryttel till en hobby så måste vi ju såklart ha den! Skämt åsido, vi fick tipset om en fönstertvätt till husets fönster och tänkte att en sådan måste vara bra att ha även till växthuset. Den funkade rätt bra till det, men det var egentligen bara till de större rutorna. De mindre på gavlarna funkade den sådär till men den är helt klart en bra hjälp i det stora hela!

3 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Tekniska hjälpmedel är bra. Putsa fönster är ju inte det roligaste som finns direkt.

Liten tös sa...

Eric var inne på att vi skulle köpa en sån. Jag var tveksam, men efter två vårstädningar inklusive putsning av uterummets glasdörrar och fönster så är jag beredd att ge med mig. Då kanske jag till och med kan få lite hjälp med den biten i år!

devil jiang sa...

Metals miners' fendi outlet stock values often fall when metals prices fall. If an iron market develops, then iron miners' stock values would increasingly be based on the price of hermes replica iron, rather than their actual revenues. That could create opportunities for value investors, but it can also prada handbags artificially inflate some stock values.