onsdag 2 april 2014

Härliga vår!

Nu är det verkligen vår på riktigt! I helgen hade vi våffelfika ute tillsammans med vänner och det var ljuvligt att kunna sitta ute och fika! Kidsen sprang omkring och lekte i trädgården (inte Ullharen då, men de andra) och det kändes verkligen som försommar. Och detta redan i slutet av mars!
Våren börjar även synas ordentligt i rabatterna och nu blommar inte bara krokusar och små, söta narcisser, utan även lungörten. Vi har ju blivit inspirerade av Lindas fina blåbärsstig och tänker försöka dela lungörten i år så vi får fler plantor. De är så söta och verkligen välkomna när de lyser upp rabatten så det känns som att det är svårt att få för många sådana i trädgården!

4 kommentarer:

lisakristin sa...

Tycker lungörten är extra fin i år!

devil jiang sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Monkan sa...

Åhå, så det har våfflats, igen! :) Jooo, visst syns våren lite, och härligt att fika ute. Med tjock jacka, mössa, halsduk och vantar... Lyllos er som fått både vår som både syns och känns.

Lindas trädgårdsblogg sa...

Heja, bra idé! Det är fint just nu när den blommar och humlorna surrar kring den :-) Har dock märkt i år att rådjuren är och äter på den, men den blommar ändå!